Bonton i novosti

Jeste znali da se vani smatra pristojnim da ako vam se svidi neki sajt sa strane kliknete na one google oglase? Na taj način vi izgubite par sekundi svog vremena, a vlasnika site-a nagradite s 10-ak centi. Nije da vas nagovaram, samo kažem. To je zanimljiva praksa koju bi trebalo i kod nas uvesti. Ipak, izbor je na vama.

Ono što je još novo je da svakim danom raste broj članaka. E to je dobro. Što više informacija svima. U ovo šugavo vrijeme neke krize koja je pojela marljive i poštene ljude, a poštedila one koji su gomilali lovu koju nisu zavrijedili svaka informacija kako doći do dodatnog novca je dobrodošla. S tim na umu dolazit će novi članci, nove stranice i više informacija. Sve besplatno, dakako. Brzo bogaćenje ne nudim, ali vam dajem mogućnost zarade dodatne mjesečne plaće, a možda i dvije-tri.

Još jedna stvar – s desne strane se možete upisati u naš besplatni newsletter. Obećajem da nećete primati smeće, već samo jedan mail svakih mjesec, dva, a možda i tri. Ništa strašno. Isto tako u tom mailu ću vas obavijestiti o novostima s ovim sajtom i možda dođe koja reklama. Ako dođe dobro, ako ne hvala.

Isto tako s desne ćete vidjeti ovaj Facebook like gumb. Ako imate profil, odnosno timeline na toj mreži onda onako, iz kolegijalnosti, lupite jedan like!

Leave a Reply