Da još malo predstavim naše programe na kojima možete zaraditi…

PTC zarada ili paid-to-click je svaki oblik zarade gdje ste plaćeni po kliku, odnosno za gledanje oglasa od par sekundi. Predstavljam vam dva servisa koji se smatraju najstabilnijima i najkvalitetnijima iz ovog područja, a to su CLIXSENSE i NEOBUX. Klikanjem možete zaraditi koji dolar, no da bi zaradili puno više morate se postaviti drugačije.
Da bi samo klikanjem zaradili dovoljno novca potrebno vam je puno referala. A referal je osoba koja se učlanila preko vas i vi zarađujete sve dok ona zarađuje, odnosno dobivate proviziju. Puno referala jednako puno provizije pa je to jedan od načina kako dobro zaraditi. Drugi način je da se registrirate na NEOBUX ili CLIXSENSE i slikate dok ne skupite dovoljno za oglašivački paket. Moj je savjet klikajte malo duže, nemojte biti nestrpljivi, neka to bude malo bolji paket. I onda iskoristite zarađene novce kako bi promovirali druge proizvode i dobili proviziju od prodaje. Ta provizija često ide od nekih 20-ak dolara pa do 300-400 dolara po prodaji pa vidite da se i na taj način može dobro zaraditi. Ako pak imate sa strane i voljni ste riskirati 10-ak dolara možete odmah kupiti oglašivački paket.
Ako pak imate širok krug prijatelja, susjeda, obitelji ili fejsbuk frendova možete sve njih pozvati da se učlane i proširiti svoj krug referala te zarađivati klikanjem. Još postoji i mogućnost najma referala koju nudi NEOBUX pa ako vas zanima kako zarađivati 50-100 dolara dnevno i imati preko 10 000 referala onda možete skinuti i proučiti NEOBUX strategiju, e-knjigu koja se inače plaća 49 dolara, a ovdje je BESPLATNA i prevedena po prvi puta na hrvatski.
Dakako, najbolji referali su oni direktni koje ste vi „zagrijali“ da rade za vas pa možete naći i 18 (+2) savjeta kako steći hrpu besplatnih referala koji će dići vaš online biznis u visine.
Ako ste zainteresirani za neki honorarni posao putem interneta onda ne gledajte dalje. Naći ćete nekoliko prijedloga kako zaraditi koji dolar radeći sitne poslove sa strane. Pa tako možete zaraditi praktički radeći bilo što, od pisanja članaka, kritiziranja, prodajom fotografija i slično. Najbolje lokacije za početak su FIVERR, GETAFREELANCER, CANSTOCKPHOTO, BIGSTOCKPHOTO i ostali. Više informacija naći ćete pod kategorijom HONORARNI POSAO.