Zarada pisanjem članaka

Kao što sam rekao danas najtraženija roba na svijetu definitivno je informacija. Nekad je to bila pšenica, nekad tvornička roba, a danas informacija. Kakva? Nije bitno. Informacija o bilo čemu. A ako je vi možete pružiti onda ćete za to biti i plaćeni. A to može voditi novoj karijeri internet pisca.

Zarada Pisanjem CLANAKA

Nemojte me krivo shvatiti, vi možete raditi i kao pisac za razne magazine, časopise, itd, no internet nudi najveću mogućnost da to i postanete, kao amater. Tko dakle treba vas, odnosno vaše članke i tekst? Tko, tko, tko?
Svatko! Od vlasnika web stranica, vlasnika newslettera i svih drugih koji moraju pružiti neki tekst, a nemaju vremena ga napisati sami. E tu sad vi možete uskočiti i pobrati vrhnje.
Stranice poput Craiglist i Get a Freelancer vam pružaju mogućnost da to i postanete. No postoje pozitivne i negativne strane ovog. Pozitivno je da ćete pisati i biti za to plaćeni, a negativno je da će vaših ruku djelo vrlo često završiti pod tuđim imenom i prezimenom. To je tako. Vi pišete, a drugi objavljuju. Dobivanjem novca se odričete prava da ste dolje potpisani. No može se naći netko tko će sve zasluge za taj tekst prepustiti vama i onda vam napraviti malo reklame.

Nakon registracije se vrlo brzo možete susresti sa mnogo posla pa tako u isto vrijeme možete dobiti i do desetak i više ponuda. Ukoliko imate vlastiti blog i iskustva u pisanju bloga onda to ponudite za prodaju. Ako ne, pišite kritike o ruskom realizmu, impresionističkom pravcu u slikarstvu, ili članke kako servisirati folcvagen bubu.

Najteži način je definitivno početak. Počnite s poslovima u koje ste sigurni, nakon nekog vremena zadatke ćete izvršavati brže i kvalitetnije. Moći ćete ih izvršavati i kombinirati, imajući na umu rokove.
Od ovoga se može živjeti i to nije rijetkost. Usavršavanjem u pisanju i izradom sve kvalitetnijih radova dobivat ćete nove klijente i vraćat će vam se stari. Usavršavanjem vlastitog rada možete zaračunavati i više po svojim člancima.

Zarada pisanjem clanaka
Može proći poprilično vremena dok ne počnete zarađivati dovoljno kako bi se mogli ovom čak i posvetiti u punom radnom vremenu, a do tada vam želim sretan i uspješan početak karijere!

Za početak preporučam da pogledate stranicu FREELANCER. Nudi se tisuće ovakvih mikro poslova i možete zaraditi jednostavno da nađete osobu kojoj ćete za njenu stranicu ili blog napisati članak od 300-400 riječi i za to biti plaćeni. Osim toga, možete zaraditi i na drugim stvarima. Pogledajte našu stranicu freelancer za više detalja..

Komentiraj!

Leave a Reply