Novi oblici zarade – zaradite BitCOIN!

S pojavom digitalnih valuta pojavili su se i novi oblici zarade. Ako imalo pratite rast kriptovaluta poput Bitcoina, Ethereuma, Ripplea i drugih prepoznali ste njihov rast (Bitcoin sa 1800$ ovog ljeta narastao je na skoro 10 puta na 18000, Ethereum je bio 130 dolara, sad je preko 700, Ripple je bio 10 centi, sad je prešao 80). To su skokovi na kojima se moglo dobro zaraditi.

No ako nemate mogućnost kupovati bitcoin po sadašnjoj cijeni niti novaca za investiciju u ozbiljne mašine koje rudare, postoji način kako možete zaraditi Bitcoine! Količina bitcoina je mala i mjesečno ćete zaraditi 0,005 Bitcoina, ali po cijeni od 18 000 dolara to je trenutno 90 dolara svaki mjesec! Sve što Vam treba je Bitcoin wallet. Ako ga imate BitCoin Wallet (pročitajte OVDJE kako ga otvoriti ako ga nemate) sve što trebate napraviti je registrirati se OVDJE: https://bitbase.club/index.php?reffid=q52t i unijeti šifru Vašeg walleta. To će biti dugački niz znakova poput 1ssnRNQHHWa5e7qZRm7fivvFbYx5Tz76T koji morate unijeti na stranici koju ste otvorili, kao na slici.

Nakon unosa kliknete na gumb Start Mining i kao besplatni član ostvarujete prihod od 0.000144 Bitcoina dnevno. Za isplatu na Vaš wallet trebat ćete potvrditi Vaš račun unosom Vaših podataka, no to ne morate napraviti odmah u početku. Na ovaj način postali ste besplatni član. Možete, ako hoćete, Vaše članstvo nadograditi plaćanjem članarine u Bitcoinima čime ćete ostvarivati veći dnevni prihod.

Registrirajte se ovdje: https://bitbase.club/index.php?reffid=q52t