Zarada sa CLIXSENSE PREMIUM računom

Evo, prošla su tri mjeseca kako sam kupio CLIXSENSE premium račun i konačno imam par podataka za usporedbu zarade prije i poslije nadogradnje. Račun sam nadogradio 2. 3. 2013. i nadogradnju platio 17 dolara. Vodio sam se računicom da imam nešto referala koji klikaju za mene, a ClixSense mi dnevno garantira minimalno 4 oglasa za 0,01 dolar, odnosno jedan cent. A ako dobijem još 7-8 običnih oglasa za 0,1 cent to mi je nekih 4,8 centi na dan. Puta 365 dana u godini je 17,52 dolara samo od mojih klikova, dakle isplativo mi je nadograditi jer će se investicija vratiti do iduće godine kad moram ponovo produžiti. A ono što će mi referali dodatno zaraditi je bonus koji će biti bar duplo veći nego prije jer mi to garantira premium račun.

Na ovoj slici mi je zarada po mjesecima u 2012. godini dok sam bio besplatni član:
ClixSense zarada free član besplatan član

 

Prema slici gore vidi se da sam u 2012. godini u prosjeku zaradio 1 dolar mjesečno od svojih referala, a zahvaljujući ovoj stranici i još ponekim blogovima i facebooku imao sam 52 nova referala. Statistički, od 50 referala nekih 15-20 ostaje aktivno, a ostali su neaktivni i ne klikaju. Mogu reći da sam na kraju godine imao 15-ak kvalitetnih novih referala.

Sad podaci za 2013. godinu, u koje su uključeni i podaci nakon nadogradnje računa:

Clixsense zarada premium član premium član

Dakle, u prvom mjesecu i drugom mjesecu zaradio sam zajedno nekih 3 dolara i doveo 26 novih referala (znači nekih 5-6 kvalitetnih). Na samom startu trećeg mjeseca, 2.3., kupio sam premium članstvo i tu se situacija mijenja. Samo u 3. mjesecu zaradio sam 6 dolara, svota za koju mi je trebalo pola godine na FREE članstvu!

Tada mi je i ova stranica krenula nešto bolje na tražilicama pa mi se povećao i broj novih referala. Opet, računajte da je od svih novih referala 10 do 20 posto onih aktivnih, korisnih, koji i sami žele zaraditi i koji će klikati da to stvarno i ostvare. Ostalih 80 posto mislilo je uglavnom da je riječ o bogaćenju preko noći pa kad su skužili da ipak to nije stvar onda su odustali.

U četvrtom i petom mjesecu zaradio sam ukupno 18 dolara, znači više nego cijele prošle godine! Samo u 3. i 4. mjesecu uspio sam pokriti trošak nadogradnje na Premium račun. Ovaj mjesec, datum pisanja ovog članka je 30. 6., mi je donio zaradu od skoro 12 dolara. Lijepo!

Zašto je to tako?

Clixsense premium članovima nudi jako velik broj dodatnih mogućnosti i dodatnih zarada koje besplatni članovi nemaju na raspolaganju, a one koje ste imali do tada kao besplatni član Vam se povećavaju 2 puta!

Ako ste i dalje zainteresirani pogledajte više o CLIXSENSU, registrirajte se ovdje i NAPRAVITE SVOJU BESPLATNU WEB STRANICU kojom ćete promovirati Vaš račun!